Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αχαϊας - κλείστε ραντεβού

Εταιρεία

Ο Όμιλος ASTILVI    Το ΙΚΤΕΟ ΑΧΑΙΑΣ Ζώης Αθανασόπουλος

Ο Όμιλος ASTILVI

 Ο Όμιλος εταιρειών ASTILVI Group δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. O όμιλος επενδύει στο τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης ακινήτων.  

Στην Ελλάδα ο Όμιλος εκπροσωπείται από την εταιρεία  ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε. που έχει χαράξει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην ανάπτυξη οικιστικών συγκροτημάτων κυρίως στο νομό Αχαΐας.  Από το 1990 και μέχρι σήμερα, η ΖΩΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε. έχει καταφέρει να μείνει η κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία στο νομό Αχαΐας.  

 “Σε κάθε μας βήμα είχαμε πάντα  σύμμαχο την ανταπόκριση των συμπολιτών μας. Έχοντας στο κέντρο των στόχων μας τους Πατρινούς πολίτες , καταφέραμε να αλλάξουμε το οικιστικό περιβάλλον αρκετών περιοχών της πόλης μας.” αναφέρει ο γενικός διευθυντής, Ζώης Αθανασόπουλος.

Με εικοσαετή εμπειρία στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων,  έχοντας ένα ευρύ κατασκευαστικό φάσμα,  ο Όμιλος ASTILVI Group προσπαθεί πάντα να εκπληρώνει τις ανάγκες των πελατών του στο ακέραιο.  Ο όμιλος Astilvi Group θέλοντας να επεκτείνει  τη δραστηριότητα του στο χώρο των ΚΤΕΟ και να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες στον Πατρινό πολίτη αποφάσισε να ιδρύσει ένα  ΚΤΕΟ στην Πάτρα το Νέο ΙΚΤΕΟ ΑΧΑΙΑΣ Ζώης Αθανασόπουλος. ΚΤΕΟΠΑΤΡΑΣ KTEOPATRA