Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αχαϊας - κλείστε ραντεβού

Πάτρα: 23 ΟΧΙ για χωροθέτηση ΣΜΑ στις 5 περιοχές

29/03/2012  [08:24]

Πάτρα: 23 ΟΧΙ για χωροθέτηση ΣΜΑ στις 5 περιοχές

Απορρίφθηκαν τόσο η εισήγηση όσο και οι προτεινόμενες πέντε περιοχές για τη δημιουργία ΣΜΑ, απο το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας. Καμία από τις προτεινόμενες θέσεις δεν έτυχε της αποδοχής του σώματος.

Εγιναν πέντε ψηφοφορίες, και στις πέντε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής συγκέντρωσε 18 ΝΑΙ και 23 ΟΧΙ.

Νωρίτερα, κάτω από το βλέμμα κατοίκων της νότιας και της ανατολικής Πάτρας, που απειλούσαν να διακόψουν τη συνεδρίαση εάν αποφασιζόταν η χωροθέτηση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην περιοχή τους, συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους δεκάδες κατοίκους των παραπάνω περιοχών, αρκετοί από τους οποίους παρακολούθησαν τη συνεδρίαση «κρεμασμένοι» από το εξωτερικό μέρος των παραθύρων.

Αρκετές φορές προκλήθηκαν εντάσεις και αντεγκλήσεις ανάμεσα στο Γιάννη Δημαρά και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. 

Διαφωνία εντός της δημοτικής Αρχής, ανάμεσα στην Πρόεδρο του σώματος και τους αντιδημάρχους Βασίλη Λοτσάρη και Γιώργο Σιγαλό προκλήθηκε όταν η Βίβιαν Σαμούρη προσπάθησε να δώσει το λόγο στους διαγραφέντες της παράταξης Δημαρά.

pelop.gr