Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αχαϊας - κλείστε ραντεβού

Πως ενημερώνομαι για τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ?

Στο ΙΚΤΕΟ ΑΧΑΙΑΣ Ζώης Αθανασόπουλος πρώτο μας μέλημα είναι να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε το πρόστιμο ή αλλιώς παράβολα εκπρόθεσμου ελέγχου. Τα παράβολα εκπροθεσμου ελέγχου οποιοδήποτε ΚΤΕΟ είναι υποχρεωμένο να τα εκδόσει και ορίζονται απο το κράτος.

Στη περίπτωση που έχετε περάσει ΚΤΕΟ ή έχετε εκδόσει Κάρτα καυσαερίων σε εμάς εισάγουμε στο σύστημα τα στοιχεία σας και σας ενημερώνουμε 10 μέρες πρίν τον επόμενο έλεγχο μέσω τηλεφώνου, μέσω μηνύματος στο κινητό και μέσω e-mail.

Το ΙΚΤΕΟ ΑΧΑΙΑΣ Ζώης Αθανασόπουλος είναι το μόνο ΚΤΕΟ στη Πάτρα που διαθέτει ειδική υπηρεσία αυτόματης ενημέρωσης μέσω 3 μεθόδων!

Χαρακτηριστική είναι η φράση των πελατών μας: '' Ευτυχώς που με πήρατε γιατι το είχα ξεχάσει τελείως! Παλιά δεν με καλούσαν με αποτέλεσμα να πληρώνω πρόστιμο!''

Εάν έχετε περάσει ΚΤΕΟ σε κάποιο άλλο ΚΤΕΟ της περιοχής ή σε άλλη πόλη μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία σας μέσω της ιστοσελίδας μας: 

http://ikteoachaias.gr/node/add/reminder-request?msg=%27+msg+%27

ή να καλέσετε τη γραμματεία 10606 (αστική χρέωση) και να δηλώσετε τη πινακίδα σας ώστε να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία και να σας ενημερώσουμε εγκαίρως!