ΚΤΕΟ Χωρίς Πρόστιμα

Στους οδηγούς που μας εμπιστεύονται για τον έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος τους (αυτοκίνητο ή φορτηγό έως 3.5 τ.), το ΚΤΕΟ Ζωης Αθανασοπουλος εγγυάται πως αν δεν ειδοποιηθούν έγκαιρα από εμάς μέσω τηλ., email ή sms σχετικά με τις καταληκτικές προθεσμίες του δελτίου ΚΤΕΟ, θα καταβάλουμε εμείς το πρόστιμο που ορίζει η νομοθεσία λόγω της καθυστέρησης. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ισχύει για τις εξής κατηγορίες οχημάτων: ΕΙΧ, ΕΔΧ (ταξί) και ελαφρά φορτηγά (με μ.β. έως 3.5 τ.).

Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι να καταχωρήσουμε το κινητό σας τηλέφωνο (για την αποστολή του sms) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (για την αποστολή του email).

Σε περίπτωση εσφαλμένης αναγραφής ή αλλαγής αριθμού κινητού τηλεφώνου ή/ και διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο συμμετέχων υποχρεούται να το δηλώσει στο ΚΤΕΟ εγκαιρα αποστέλλοντας για το σκοπό αυτό, μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@ikteoachaias.gr αναγράφοντας υποχρεωτικά και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του. Η προωθητική ενέργεια αφορά αποκλειστικά σε ενημέρωση για αρχικό ή περιοδικό τεχνικό έλεγχο σε επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, και όχι για δίκυκλα ή φορτηγά. Ρητώς διευκρινίζεται ότι δεν περιλαμβάνονται ενημερώσεις για τυχόν επανελέγχους.

Επικοινωνία
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΙΚΤΕΟ ΑΧΑΪΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Βελεστίνου 52-54, ΒΙΟΠΑ ΓΛΑΥΚΟΥ 26500, ΠΑΤΡΑ Δευ-Παρ: 8:00 - 17:00 Σαβ: 8:00 - 14:00

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ

10606